Solar Energy R&D Seminar op 29-09

woensdag 1 september 2010 10:54

Na het succes van vorige jaren vindt op 29 september a.s. wederom het ‘Dutch Solar Energy R&D Seminar’ plaats, in de Jaarbeurs in Utrecht (MediaPlaza). Tijdens dit seminar komen de nieuwste technologische ontwikkelingen op het gebied van zonne-energie aan bod, door middel van presentaties van R&D professionals, poster sessies en informatieve stands.

Het seminar start met een lezing van Ashok Bhalotra (Kuiper Compagnons) en Gert-Jan Jongerden (Nuon Helianthos). De afsluitende presentatie is in handen van Stefan Nowak (NET Nowak Energy & Technology / IEA PVPS). Ga voor het volledige programma naar www.jointsolarpanel.nl.

Hét evenement op het gebied van zonne-energie
Het ‘Dutch Solar Energy R&D Seminar’ wordt jaarlijks georganiseerd door ECN, Shell, FOM en Agentschap NL. Het maakt onderdeel uit van de ZON-dag. Deze dag bestaat uit twee evenementen die parallel aan elkaar lopen:

  • Het ‘Dutch Solar Energy R&D Seminar’ met aandacht voor onderzoek en ontwikkeling van nieuwe zonnecellen en -panelen en productietechnieken.
  • Het praktijkevenement Zonnestroom van Agentschap NL met aandacht voor de toepassing van zonne-energie.

Naast de belangrijkste spelers uit de industrie, de overheid en de wetenschap maakt u op één dag ook kennis met partijen betrokken bij toepassing van zonne-energie in de gebouwde omgeving. U kunt gedurende de dag switchen tussen beide evenementen.

U bent er toch ook bij!
Bent u ook professioneel betrokken op R&D gebied bij zonne-energie? Dan nodigen wij u van harte uit om bij het seminar aanwezig te zijn. Ga voor meer informatie én om u in te schrijven naar www.jointsolarpanel.nl. Deelname is gratis.

Categorie: Zonne-energie