Op zoek naar kansen om uw windmolenpark of clusters op zee te optimaliseren?

maandag 14 juli 2014 11:44

Dé ontwerptools voor windparken van de toekomst worden onthuld!

Namens onze projectpartners van ClusterDesign en DTOC nodigt ECN u van harte uit voor een workshop waar de design tools voor toekomstige windparken worden onthuld. De workshop vindt plaats op woensdag 24 september 2014 in Amsterdam. De projectpartners werken samen om ontwerpen efficiënter en minder schadegevoelig te maken. Ze presenteren hun nieuwste resultaten.

Is dit interessant voor mij?
De workshop is met name relevant voor windparkontwikkelaars, ontwerpers en exploitanten. Zij krijgen een exclusief inzicht in wat kan worden bereikt met ontwerptools voor de volgende generatie windparken. U hoort de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van windparkontwerp en exploitatie.

Welke onderwerpen komen aan bod?
Tijdens de workshop leert u hoe: 

  • nieuwe software helpt bij het ontwerpen en exploiteren van clusters van offshore windparken.
  • u in de ontwerpfase rekening kunt houden met zog en elektrische verliezen.
  • u het monitoren van de belasting kunt combineren met intelligente controle tijdens het gebruik.

Meld u direct aan
U kunt zich direct aanmelden voor de workshop via de evenementenpagina van ClusterDesign. Hier vindt u ook het programma. Het aanmelden kan tot 25 augustus 2014. Wij raden u om u snel te registreren, omdat het aantal plaatsen beperkt is.

Over ClusterDesign en EERA-DTOC
ClusterDesign en EERA-dtoc zijn de twee grote onderzoeksprojecten op het gebied van offshore windpark clusters. Zij ontwikkelen het ontwerp voor de clusters van offshore windmolenparken van de toekomst. Onlangs ronde ClusterDesign de eerste activiteiten af;  EERA-DTOC gaat het laatste jaar in.

Categorie: Juli, Windenergie, Corporate