ECN, initiator van het VoltaChem Shared Innovation Program, nodigt u uit voor het jaarcongres elektrificatie van de chemische industrie

vrijdag 5 februari 2016 14:07

Op 17 maart 2016 organiseert VoltaChem samen met Innovatielink, Energy Valley, FME en de Topsector Chemie van 13.30 uur tot 18:00 haar jaarlijkse event. Ditmaal in de Energy Barn op het Zernike Science Park in Groningen.

VoltaChem
Shared Innovation Program VoltaChem, een initiatief van TNO en ECN, verkent, ontwikkelt en versterkt samen met de industrie de kansen op het gebied van elektrificatie en decarbonisatie. Hernieuwbare energie uit wind, zonne-energie en hernieuwbare grondstoffen wordt gebruikt om warmte, waterstof en chemicaliën te creëren als grondstoffen en producten voor de industrie en maatschappij.

Het event richt zich op de chemische industrie, de elektriciteitssector, de high tech industrie en stakeholders uit de publieke sector.

Programma
Het (voorlopige) programma ziet er als volgt uit:

  • Update van de vooruitgang die Shared Innovation Program VoltaChem heeft geboekt bij onderzoek naar de elektrificatie van de chemische industrie.
  • Excursie naar EnTranCe.
  • Break out sessies om concrete mogelijkheden tot samenwerking te bespreken voor zowel MKB als grote bedrijven, samen met onderzoeksinstellingen.

Daarnaast is er ruim voldoende tijd beschikbaar om in een informele sfeer van gedachten te wisselen met bedrijven, stakeholders en onderzoekers.

Aanmelden
Als u wilt deel nemen aan dit exclusieve 'invitation only' event, dan kunt u een verzoek sturen om een uitnodiging te ontvangen naar info@remove-this-part-voltachem.com. Leden van de VoltaChem Community ontvangen automatisch een persoonlijke uitnodiging.

Categorie: Energy efficiency, Corporate