ECN in Abu Dhabi

donderdag 16 januari 2014 11:50

Volgende week komen de wereldspelers op het gebied van duurzame energie samen in de Abu Dhabi tijdens World Future Energy Summit (WFES) en International Water Summit (IWS). ECN neemt deel aan het Holland Paviljoen en ziet ernaar uit in gesprek te gaan met ambitieuze partijen op het gebied van duurzaamheid in de Arabische Emiraten. ECN’s icoon op het gebied van zonne-energie Wim Sinke geeft een lezing over de laatste trends en kansen. COO Robert Kleiburg treedt op als spreker tijdens een paneldiscussie over de ‘Water-Energy Nexus’. Wilt u meer weten over ECN op de WFES in Abu Dhabi? Lees dan meer op www.ecn.nl/wfes.

Over
De World Future Energy Summit (WFES)

De WFES is ‘s werelds belangrijkste evenement op het gebied van hernieuwbare energie, energie-efficiëntie en schone technologieën. Op de WFES conferentie komen onder andere wereldleiders, internationale beleidsmakers en industrie-experts samen om praktische en duurzame oplossingen op het gebied van energie te bespreken. www.worldfutureenergysummit.com.

De International Water Summit (IWS)
De IWS is een uniek wereldwijd platform voor het bevorderen van duurzaamheid op het gebied van water in droge gebieden. Wereldleiders, deskundigen en business innovators komen bijeen om de ontwikkeling van nieuwe duurzame strategieën en technologieën te versnellen. www.iwsabudhabi.com.

Categorie: Zonne-energie, Biomass, Energy efficiency, Beleidsstudies, Corporate