Bezoek ECN op de Precisiebeurs op 16 en 17 november 2016

maandag 14 november 2016 07:57

Op 16 en 17 november 2016 vindt de 16e editie van de succesvolle Precisiebeurs plaats in het NH Conference Centre Koningshof in Veldhoven. De Precisiebeurs is hét trefpunt van bedrijven en organisaties actief in hoog- en ultra-precisietechnologie.


Corrosie-, schade- en materiaalonderzoek
Wij nodigen u graag uit om langs te komen in onze stand 132 en in gesprek te gaan met een van onze experts om te ontdekken waar onze kennis u kunt ondersteunen om uw installatiebeschikbaarheid te verhogen.

Veel schade- en corrosieonderzoek dat wij voor onze klanten verrichten heeft betrekking op oppervlak. Zo hebben wij de afgelopen jaren geadviseerd over onder andere coatings en corrosie. ECN werkt onder meer samen met de lucht- en ruimtevaart, petrochemie, staal- en energiesector.

Lezing
Op woensdag 16 november geeft Martijn de Keijzer, laserproces technoloog van ECN een lezing met als titel “Ultrakort gepulst laserbewerken: mag ‘t ietsje minder? Wat is een optimale pulslengte voor het micro-bewerken van metaal?”:

ECN Environment & Energy Engineering faciliteert laserprocesonderzoek met de diverse laserbronnen en opstellingen. ECN heeft ook een uitgebreid scala aan mogelijkheden om de eigenschappen en kwaliteit van de producten te bepalen en kan daardoor snel de optimale bewerkingscondities voor uw product vaststellen. Laserbronnen variëren in golflengte van ver-infrarood tot UV, met puls lengtes van continu tot picoseconde. In dit specifieke onderzoek gaat het om het verschil in bewerkingskwaliteit als de pulslengte gevarieerd wordt tussen 0.25 en 10 ps.

Lees ook het bericht over deze lasertechnologie


Aanmelden
Meer informatie over de beurs, het lezingenprogramma en gratis aanmelden kan via onderstaande banner:

Meer weten?
Meer informatie over onze dienstverlening op het gebied van materialen, testen en analyses vindt u op onze engineering en materialen pagina. U kunt ook contact met ons opnemen. 

Categorie: Corporate, Engineering & materials