Strategie en advies Biomassa

Investeringen in duurzame energie vereisen uitvoerig, deskundig en onafhankelijk onderzoek. ECN heeft vanwege haar uitgebreide ervaring in dit veld een unieke kennispositie om durfinvesteerders en overheden hierbij te helpen.

Van integrale haalbaarheidsstudies tot evaluaties: bij ECN bent u aan het juiste adres als het gaat om strategie en advies bij investeringen in duurzame energie.

Uitgebreide expertise

Waarom kunt u het beste bij ECN aankloppen? Omdat wij dankzij onze integrale kennis van de volledige keten én alle bijbehorende processen als geen ander begrijpen welke strategische vraagstukken voor u écht van belang zijn. 

Altijd het hele plaatje

ECN zorgt onder andere voor een gedetailleerde complete situatieschets van de wensen van investeerders op het gebied van kansen, bedreigingen en het inperken van risico’s. Met die informatie bieden we een uitstekend handvat voor een volledig afgewogen investeringsbeslissing. Complexe projecten worden bovendien inzichtelijker en beter beheersbaar. 

Waarvoor kunt u bij ons terecht?

De diensten die ECN op het gebied van strategie en advies binnen de duurzame energie biedt, zijn: 

  • Reviewen van plannen en ontwerpen
  • Geven van onafhankelijke second opinions
  • Uitvoeren van technisch zorgvuldigheidsonderzoek (‘technical due dilligence’)
  • Uitvoeren van bedrijfszorgvuldigheidsonderzoek
  • Uitvoeren van energietesten, zowel voor als na het proces

Tip: Benieuwd welke oplossingen en services ECN op het gebied van biomassa nog meer te bieden heeft? Neem dan eens een kijkje op de pagina met producten en diensten.

Meer weten?

Bent u geïnteresseerd of wilt u meer informatie over onze dienstverlening, neem dan contact met ons op.