Bezoekersbrief: Verscherpte toegangscontrole OLP

Geachte bezoeker van Energy Research Centre of the Netherlands (ECN) / Nuclear Research & consultancy Group (NRG) / Mallinckrodt,

U bent van plan een bezoek te brengen aan de Onderzoekslocatie in Petten (OLP). Vanwege de nucleaire faciliteiten van NRG staat de beveiliging van de Onderzoekslocatie Petten hoog in het vaandel bij de directies van de bedrijven die op het terrein gevestigd zijn. Daarom brengen wij u graag onder de aandacht dat er verscherpte beveiligingsmaatregelen gelden voor de toegang tot het terrein.

U kunt de Onderzoekslocatie Petten uitsluitend met een geldig paspoort of identiteitsbewijs bezoeken. Let op: een rijbewijs volstaat niet.

Indien u met uw auto de Onderzoekslocatie Petten op wilt, wordt standaard een voertuig-, kofferbak- en bagagecontrole uitgevoerd. De beveiligingsmedewerkers inspecteren uw auto en kunnen u vragen om uw kofferbak te openen en de inhoud van bagage te tonen. Beveiligingsmedewerkers zullen bij de voertuigcontrole ook gebruik maken van spiegels om de onderkant van het voertuig te inspecteren op verdachte voorwerpen. Deze controles worden zowel bij het betreden als het verlaten van het terrein uitgevoerd bij alle voertuigen van bezoekers.

Wij bedanken u voor uw begrip en medewerking.

Met vriendelijke groet,

De directies van
Energy Research Centre of the Netherlands (ECN)
Nuclear Research & consultancy Group (NRG)
Mallinckrodt