ECN heeft alle expertise in huis om biomassa om te zetten naar hoogwaardige bio-energie. Zowel groen gas, bio-chemicaliën, elektriciteit, warmte als allerlei biobrandstoffen. Unieke technologie, speciale test- en meetapparatuur en wereldwijd erkende specialisten maken dit mogelijk.
Lees meer

Tijdens de CleanTech Business Day geeft groen gas expert, Bram van der Drift, een lezing over de kansen en productie van groen gas. Op 11 december, 11.40 uur, track Renewable Energy Technology.

Bent u actief in de zonne-energie? Dan biedt ECN u de sleutel tot verlaging van de productiekosten van zonnecellen en -panelen en verhoging van het rendement. Een aantal wereldrecords heeft ECN al op zijn naam staan. Bereiken wij het volgende wereldrecord met u?
Lees meer


Heeft u interesse om met ons samen te werken op het gebied van zonne-energie, kom dan vooral bij ons langs op de CleanTech Business Day. Of neem contact met ons op.

ECN biedt technieken die het energiegebruik in uw bedrijfsproces verlagen. Dat leidt tot aanzienlijke kostenbesparingen. Door (rest)warmte te hergebruiken, scheidingsprocessen en processen voor bulkchemicaliën te optimaliseren,  gassen op te waarderen en CO2 te benutten. Maak gebruik van onze brede kennis en praktische oplossingen.
Lees meer

Ook energie en kosten besparen? Tijdens de CleanTech Business Day vertellen onze specialisten u graag meer.

Corrosieproblemen? Materiaalschade? Engineeringvraagstuk? ECN kan alle problemen op het gebied van schade, corrosie en materialen aan. Daarnaast kunnen we prototypes, apparaten of installaties ontwikkelen, maken en testen.
Lees meer


Bezoek de expositie van ECN tijdens de CleanTech Business Day, waar specialisten van ECN u graag adviseren over uw uitdagingen en eventuele problemen. 

Wordt u gevraagd om in een interessante, nieuwe techniek te investeren? Maar zou u graag een onafhankelijke expert inschakelen die u adviseert? ECN levert op basis van zijn brede expertise een to-the-point beoordeling van kansen, risico’s en marktpotentieel, waarop u uw besluit kunt baseren.
Lees meer

Tijdens de CleanTech Business Day presenteren start-ups en MKB-bedrijven zich. De beste pitch wordt beloond met een kennisvoucher oplopend tot 25.000 euro. Onder andere Robert Kleiburg, COO van ECN, jureert deze innovatieve cleantech pitches.

Geïnteresseerd in samenwerking op een van deze terreinen? Tatjana Komissarova denkt graag met u mee over de mogelijkheden. Bel haar op: 06 12383466. 


Wilt u zich opgeven voor de CleanTech Business Day?
Als relatie van ECN krijgt u korting op de toegangsprijs. Lees hier meer.