Hoger rendement tegen lagere kosten, dat is de spil waar alles om draait bij de nieuwe generatie zonnecellen. De nieuwste verbeteringen maken rendementsverhogingen van de zonnecel tot 30 procent haalbaar. Hoe? Wij overzien de hele keten en adviseren u graag.

Lees meer.
Neem contact op met Wouter van Strien.

Met de door ECN ontwikkelde Metal Wrap Through en Emitter Wrap Through-technologie zijn de systemen rondom de zonnecel sneller en goedkoper te produceren, terwijl ze het rendement van de totale module nog verder verhogen.

 

Lees meer.
Neem contact op met Jan Bultman.

Zonnecellen worden letterlijk en figuurlijk aantrekkelijker als ze zijn ingebed in het ontwerp van woningen, bedrijfsruimtes, kassen, geluidswallen etc. Dankzij uitgebreide testfaciliteiten (zoals een zonnesimulator) kan ECN ondernemers en overheden die aan de slag willen met geïntegreerde PV adviseren over haalbaarheid, levensduur, rendement etc.

Lees meer.
Neem contact op met Wouter van Strien.

Een duurzame productiemethode van zonnepanelen en –systemen legt steeds meer gewicht in de schaal, bij consumenten én subsidiegevers. Wie zich op duurzaamheid wil onderscheiden kan ECN van dienst zijn met life cycle analysis: laat een benchmark uitvoeren ten opzichte van concurrenten en ontdek waar u kunt verbeteren. (foto: REC)

Lees meer.
Neem contact op met Wouter van Strien.