Bezoek ECN op Materials 2015 in stand 35!

Thursday April 16, 2015 08:45

ECN nodigt u van harte uit voor een bezoek aan Materials 2015 op 22 en 23 april aanstaande in Veldhoven. Tijdens deze unieke vakbeurs met congres worden de bezoekers geïnformeerd en geïnspireerd over ontwikkelingen op het gebied van (nieuwe) materialen, warmtebehandeling, analysetechnieken, materiaalkarakterisering, oppervlaktetechnieken, verbindingstechnieken, recycling, schaarste, schadeonderzoek en specialistische materiaalbewerkingen. U vindt ECN in stand 35. U kunt zich via onze website registreren voor een gratis bezoek.

Binnen een week levert ECN inzicht in corrosie voor uw toepassing

Corrosie is een systeemeigenschap: materiaal in combinatie met milieu, omstandigheden en gebruik bepalen of corrosie optreedt. Standaardtesten zoals zoutsproeitesten zijn vaak onvoldoende representatief voor de werkelijkheid. In de unieke corrosiefaciliteit van ECN heeft u snel een resultaat dat representatief is voor uw situatie, inclusief inzicht in verloop en mechanisme én advies hoe corrosie effectief te voorkomen.

Lezing ‘Saving on corrosion costs’ door Erik Schuring, woensdag 22 april 14:15 uur

Erik Schuring, materiaalkundig expert bij ECN, geeft tijdens Materials 2015 een lezing over applicatiespecifieke, versnelde corrosietesten. Hij vertelt hoe u hiermee de schade als gevolg van corrosie in de hand kunt houden.

Meer informatie over Materials 2015?

Meer informatie over onze beursdeelname leest u op de speciale beurspagina op onze website. Of neem contact op met Bas van Bree, Business Developer Engineering & materialen.

Wij ontvangen u graag op Materials 2015 in stand 35!

Category: Engineering & materials, Corporate